Aktuality

EFI Pšenice opět v akci!

Všem na vědomost se dává, že tolik oblíbená EFI Pšenice je opět na čepu! Můžete si tedy vychutnat buď u nás v EFI Hostinci Osmec, EFI Hostinci Zelňák nebo v restauraci Stará Tkalcovna, anebo si ji objednejte z pohodlí domova přes náš eFiShop! Na zdraví a dej Bůh štěstí!

celý článek

New Zealand Pale Ale opět na čepu

Léto nám začíná, tak jsme malinko obměnili složení piv na čepu. EFI Pšenici nyní vystřídal znamenitý a svěží New Zealand Pale Ale. Přijďte jej ochutnat! A nebojte, oblíbená EFI Pšenice se v létě jistě vrátí!

celý článek

Jaro v EFI Pivovaru

I u nás v EFI Pivovaru jsme se naladili na jarní vlnu a na čep nám přijdou hned tři speciály. Tento týden jsme čerstvě narazili American IPU. Do konce týdne by mohl být v prodeji dlouho očekávaná novinka, EFI Cider! A na Velikonoce, v polovině dubna, bychom mohli stáčet oblíbenou EFI Pšenici.

celý článek

Další tmavý speciál na čepu!

Od 14.2.2022 budeme mít v EFI Hostinci na čepu náš další tmavý svrchně kvašený speciál, a to Cascadian Dark Ale, někdy také zvaný Black IPA. Díky praženým sladům z piva můžeme cítit tóny hořké čokolády a kávy. Studené chmelení americkými odrůdami chmele Cascade a Citra zase dodává pivu výjimečnou svěžest a skvělou pitelnost.  Stavte se

celý článek

Naše novinka – Cascadian Dark Ale

Představujeme vám náš další svrchně kvašený speciál, kde v chuti naleznete díky praženým sladům tóny hořké čokolády a kávy. Studené chmelení americkými odrůdami chmele Cascade a Citra dodává pivu výjimečnou svěžest a skvělou pitelnost.

celý článek

Husí hody již brzy!

11.11.2021 v 11:00 započnou v EFI Hostinci Svatomartinské husí hody! Budou trvat do 13.11.2021 (nebo do vyčerpání zásob) a vy si můžete v rámci menu vychutnat např. paštiku z husích jater, husí kaldoun, pečenou husu na jablkách s knedlíkem a lokšemi nebo povidlový koláč. Celé menu najdete ZDE. A co se hodí nejvíc k huse?

celý článek

EFI Pivovar & Hostinec
Nám. 28. října 1903/23, 602 00 Brno‑střed
Provozní doba: po-ne 7-23
Telefon: 515 557 515
E-mail: [email protected]